Alla inlägg under mars 2009

Av Evil Meatman - 18 mars 2009 18:21

Här om dagen satt jag och skummade igenom rubrikerna på fotbollskanalen.se och fick där se en av de mest skickligt satta rubriken på hur länge som helst , nu råkade ju jag veta exakt vad det handlade om redan eftersom jag redan hade läst på en officiell hemsida om nyheten i sig.


"Nyheten" var att Erland Hellström en skadebenägen läderallergiker lånas ut till Väsby fram till sommaren , inget att höja på ögonbrynen för direkt , fast på fotbollskanalen ville man annorlunda där fick inte en sådan ointressant nyhet gå förbi utan att man lyckas lura massa människor till att klicka på deras länkar och det är där skolexemplet kommer in , en rubrik som borde vara given på overheaden på journalisthögskolan nämligen denna :

Erland Hellström till AIK:s samarbetsklubb hur smart är det inte att dölja det tråkiga faktumet att han går till Väsby som ioförsig är ajikås samarbetsklubb men även ett journalistmongo ser ju storheten i att istället för att skriva just Väsby använda "AIK:s samarbetsklubb" mycket mer sensationellt och spännande! Helt genialiskt!


Annars kan man ju faktiskt ibland undra hur fan dom tänker på dom stora kvällsblaskorna . för nån vecka sedan läste jag i en av de stora kvällstidningarna (på nätet förståss för vem fan vill pröjsa 10 spänn för sånt uselt dasspapper) om den gravt störde mannen Josef Fritzl ni vet han med källarfamiljen osv där dom försökte det till iallafall vad jag tror att anledningen till hans ondhet skulle vara den bild som visade Josef hälsa Adolf Hitler välkommen med en sk hitlerhälsning , bilden ifråga visade en hel folkmassa som tvingades göra samma sak , vad det blev av resten av folkmassan vågar man väl inte ens tänka på - Hua!

Men utan att vara varken smart eller journalist så kan man räkna ut att en 3årig grabb som Josef var 1938 knappast blev så ond av att tillsammans med 15000 andra österrikare tvingas hälsa på Hitler.


Nog om detta mediadravel för denna gång , idag ramlade det in 3 st nya skivor i brevlådan från söndagens traderande - lycklig som ett litet barn blev jag för skivorna och ungarna för bubbelplasten även om dom oxå diggade thrashen som strömmade ut ur högtalarna.


Nu inväntar vi väl bara lite nya tjocktröjor/jackor för de kalla festivalkvällarna sen är vi nog redo att dra igång festival och konsertsommaren , först för våran del blir det ju Sweden Rock Festival och sedan ska vi ju på AC/DC i Göteborg och förhoppningsvis också Rockweekend som redan nu ser otroligt bra ut , senast i måndags presenterades ju Testament och det är inte kattskit ska jag få be att tala om!

Och nu har vi ju hittat en liten men ack så bra festival i Uleåborg i Finland som skulle vara jävligt nice att åka på i augusti men som nån smart sa - Det är ju inte direkt runt hörnet!


Nähä nu får det nog vara slutbloggat för den här gången men återkommer imorgon och avhandlar lite tankar inför den allsvenska starten och givetvis recensioner på de nya skivorna.


Kött är mord ,och underbart gott!



och ev stavfel bjuckar jag på!

Av Evil Meatman - 16 mars 2009 17:25

...nu har Elaka Köttmannen blivit ett bloggmongo oxå....och vad ska han då skriva om frågar sig nu vän av ordning?


Jo ska väl försöka hålla mig till sånt som berör mig  och sånt som inte berör mig , om Hårdrock ,Öl och Bajen mm  ja alltid retar det man väl någon ;-)


Snart har vi harvat igenom högen med skivor som följde med oss hem från skivmässan+från blacksmith sammanlagt 32 skivor införskaffades under den lördagen , helgen går ju alldeles för fort när man har skivor som ska spisas!


Och som vanligt var skivorna som köptes hos den superskickliga Peter Liden och hans skivbolag Ihate bäst bland annat kan Peters egna band Terroramas nya skiva rekommenderas varmt!


Igår var det som bekant söndag och jag och min bror har kommit på att söndagstristessen lätt botas med att ropa in lite obskyr musik via Tradera

en auktionsajt som verkligen lämpar sig för oss som alltid är på jakt efter skivfynd så länge man har hyffsad koll på vad vissa skivor kostar på andra ställen osv...


På bajenfronten är det ljust på vissa fronter mörkare på andra - Handbollen blev till slut klara för slutspel och har på senaste tiden fullkomligt öst in mål och kan bli superfarliga för övriga lag som kanske hade räknat ut de senaste årens mästare.


Bandyn åkte ju ut i kvartsfinal mot bönderna från Sandviken och tyvärr var det på Zinken som kvartsfinalserien sket sig pga av uselt försvarsspel men som min vän Lansen och jag konstaterade- det är ju alltid kul att dricka massor med öl en söndag ändå.


Hockeyn tog som väntat steget upp i 3:an och på sant bajenmaner skrevs det historia när sista matchen för säsongen spelades - hela 4.220 bajare slöt upp på hovet för att hylla krigarna  ,se och lär om äkta support bonnläppar!

 Redan nu står det också klart att Boustedt och Lars Köhler fortsätter coacha laget även nästa år!


På fotbollsfronten  ser det väl ut som vanligt...dvs ingen är nöjd med laget och alla vill ha bort styrelsen mm men som vanligt med oss bajare är det aldrig nån som får tummen ur arslet och faktiskt på demokratiskt vis visar sitt missnöje på årsmötet utan det är lättare att göra som jag nu gör -använda det beryktade internetet!


79 dagar kvar till Sweden Rock Festival.....


På återseende och ha det så jävligt!



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards